Ajánlatot kérek

 

Ajánlatunk birtokában Ön lényegesen könnyebben fog tudni dönteni, közelebb kerül a gépkocsi beszerzése  megoldásához. Ha csak teheti hasonlítsa össze más ajánlattal.

Mit tegyek ha érdekel?  Egyszerűen töltse ki a lentebb található ” Ajánlatkérés”  -blokkot, és ugyan ott kattintson az ajánlatot kérek gombra. Magyar rendszám igény esetén, a Mo-i üzembe helyezés automatikus szolgáltatásunk! Német rendszám igény esetén Miet-Kauf típusú (zárt végű pénzügyi lízinghez hasonló) konstrukciót fog tartalmazni ajánlatunk.

Ne feledje jelölni a szándéka szerinti önerő nagyságát 40-100 % között! Amennyiben hitelre is szüksége van javasoljuk, hogy tájékoztató jelleggel nézze meg a CIB Bank finanszírozási ajánlatát. Itt ki tudja számolni, hogy mennyi lenne a havi törlesztő részlete és mekkora önerővel kell rendelkeznie. CIB Lizing kalkulátor vagy MKB Eurolizing kalkulátor Hitelre történő vásárlás esetén az önerőn felüli összeget átmenetileg megfinanszírozzuk Önnek!

FIGYELEM: Könnyen belátható, hogy a behozatali költségek (utazási, üzemanyag, pályamatricák, rendszámbiztosítás, napidíj) valamint a tevékenységünk munkadíját kalkulálva nagyobb értékű gépkocsi esetében praktikus a németországi beszerzés. Ügyfélszolgálatunk éppen ezért 4.000 € alatti gépkocsikra nem küld ajánlatot.

Kérjük, hogy az alábbi űrlap “Igények“: mezőjében kicsit részletesebben írja le az igényeit!  Írja meg azt is, hogyan gondolja a vásárlást.  cégként ?, magánemberként?

Az ajánlat elkészítéséhez a következő információkra feltétlenül szükségünk van :

Az Ön kérésre ügyfélszolgálatunk  igyekszik mielőbb ajánlattal reagálni. – Az ajánlat tartalmaz majd minden szükséges információt, és tudnivalót, amely alapján Ön meghozhatja döntését. Az elfogadott ajánlat a szerződés szoros tartozéka marad.

A gépkocsi rendelését  jelentő önerőre a tényleges átvételig 100%-os teljesítési vagy visszafizetési Garancia működik.

Fentiekben kizárólagos szerződés alapján a Sales Autoclub Deutschland GmbH. Magyarországi Partnereként járunk el